Geef je mening

Schiphol en LVNL nodigen jou als omwonende uit om je mening te geven over de hinderbeperkende maatregelen. Dat kan direct via onderstaande online vragenlijst. We ontvangen graag je feedback op het programma aan maatregelen als geheel. Dit kan nog tot en met eind oktober. Wil je betrokken worden bij een specifieke maatregel? Dan bieden we je mogelijkheden om je te laten participeren bij de uitwerking van die maatregel.

Informatiesessies

Eind september/begin oktober hebben er informatiesessies over de hinderbeperkende maatregelen plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomsten hebben we de maatregelen toegelicht en zijn we hierover in gesprek gegaan met de aanwezigen. Uiteraard werd er rekening gehouden met de corona-maatregelen en waren de sessies op een daarbij passende manier ingericht met een maximum aantal deelnemers. De sessie hebben plaatsgevonden op:

Bekijk hier de opname van de informatiesessie van 8 oktober 2020 terug:

Online informatiesessie – donderdag 8 oktober 2020

Online vragenlijst

Laat ons meteen weten wat je van de hinderbeperkende maatregelen vindt via dit online formulier. Wat is je algemene indruk van alle maatregelen gezamenlijk? Hier kun je aangeven welke maatregelen je persoonlijk het interessantst vindt. Ook is er ruimte voor suggesties voor verdere verbetering en voor vragen. Je hebt nog tot eind oktober 2020 om deze vragenlijst in te vullen.

Vul de vragenlijst in

Betrokkenheid bij uitwerking maatregelen

Bij iedere maatregel op deze website zie je een tijdspad en de mate waarin we jou willen betrekken bij de uitwerking van deze maatregel. Dit gaat van informeren tot meebeslissen. Hieronder lichten we de vijf niveaus van betrokkenheid en invloed toe:

NiveausToelichting
InformerenWe houden je op de hoogte en informeren vertegenwoordigers uit de omgeving over de inhoud en het proces van de uitwerking van deze maatregel.
MeedenkenWe vragen vertegenwoordigers uit de omgeving om feedback te geven op concepten en voorstellen van de uitwerking van deze maatregel. De vertegenwoordigers krijgen terugkoppeling over hoe de inbreng verwerkt is.
AdviserenWe werken met vertegenwoordigers uit de omgeving samen om ervoor te zorgen dat we alle kanten van het verhaal goed begrijpen en overwegen bij de uitwerking van de maatregel. De vertegenwoordigers krijgen terugkoppeling over hoe hun inbreng verwerkt is en welke afwegingen we daarbij gemaakt hebben.
CoproducerenWe werken samen met vertegenwoordigers uit de omgeving aan de uitwerking van de maatregel. We ontwikkelen verschillende oplossingen en vertegenwoordigers denken mee over welke oplossingen de voorkeur krijgen.
MeebeslissenVertegenwoordigers uit de omgeving beslissen mee over de uitwerking van deze maatregel.