Geef je mening

Schiphol en LVNL nodigen jou als omwonende uit om je mening  te geven over de hinderbeperkende maatregelen. Dat kan direct via onderstaande online vragenlijst. Wil je liever eerst nog met ons in gesprek of meer toelichting van ons ontvangen? Schrijf je dan in voor één van de informatiesessies bij jou in de buurt of online. We ontvangen graag je feedback op het programma aan maatregelen als geheel. Wil je betrokken worden bij een specifieke maatregel? Dan bieden we je mogelijkheden om je te laten participeren bij de uitwerking van die maatregel.

Kom naar de informatiesessies

Eind september/begin oktober zijn er bij jou in de buurt informatiesessies over de hinderbeperkende maatregelen. Tijdens deze bijeenkomsten lichten we de maatregelen toe en gaan hierover met je in gesprek. Uiteraard houden we rekening met de corona-maatregelen en richten we de sessies op een daarbij passende manier in met een maximum aantal deelnemers. Je kunt je vanaf nu aanmelden:

Liever online met ons in gesprek?

Voor wie niet op bovengenoemde locaties aanwezig kan of wil zijn organiseren we ook twee online informatiesessies, die je vanuit huis kunt volgen.

Online vragenlijst

Laat ons meteen weten wat je van de hinderbeperkende maatregelen vindt via dit online formulier. Wat is je algemene indruk van alle maatregelen gezamenlijk? Hier kun je aangeven welke maatregelen je persoonlijk het interessantst vindt. Ook is er ruimte voor suggesties voor verdere verbetering en voor vragen. Je hebt nog tot eind oktober 2020 om deze vragenlijst in te vullen.

Vul de vragenlijst in

Betrokkenheid bij uitwerking maatregelen

Bij iedere maatregel op deze website zie je een tijdspad en de mate waarin we jou willen betrekken bij de uitwerking van deze maatregel. Dit gaat van informeren tot meebeslissen. Hieronder lichten we de vijf niveaus van betrokkenheid en invloed toe:

NiveausToelichting
InformerenWe houden je op de hoogte en informeren vertegenwoordigers uit de omgeving over de inhoud en het proces van de uitwerking van deze maatregel.
MeedenkenWe vragen vertegenwoordigers uit de omgeving om feedback te geven op concepten en voorstellen van de uitwerking van deze maatregel. De vertegenwoordigers krijgen terugkoppeling over hoe de inbreng verwerkt is.
AdviserenWe werken met vertegenwoordigers uit de omgeving samen om ervoor te zorgen dat we alle kanten van het verhaal goed begrijpen en overwegen bij de uitwerking van de maatregel. De vertegenwoordigers krijgen terugkoppeling over hoe hun inbreng verwerkt is en welke afwegingen we daarbij gemaakt hebben.
CoproducerenWe werken samen met vertegenwoordigers uit de omgeving aan de uitwerking van de maatregel. We ontwikkelen verschillende oplossingen en vertegenwoordigers denken mee over welke oplossingen de voorkeur krijgen.
MeebeslissenVertegenwoordigers uit de omgeving beslissen mee over de uitwerking van deze maatregel.